Membrii clubului Orășenesc al Pensionarilor din Nădlac se pregătesc pentru 8 Martie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aşa cum se obişnuieşte în fiecare an, membrii Clubului Orăşenesc al Pensionarilor Nădlac se pregătesc din timp pentru a cinsti, a marca aşa cum se cuvine şi a sărbători ziua de 8 Martie.

Conducerea Clubului Orăşenesc al Pensionarilor Nădlac a hotărât ca în această frumoasă zi, doamnele să fie sărbătorite într-un cadru deosebit, altfel de cum este într-o zi obişnuită.

Astfel, în cinstea femeilor pensionare, conducerea Clubului Orăşenesc al Pensionarilor organizează un „Bal”, aşa cum numai ei ştiu să organizeze ceva pentru membrii lor.  Acest bal al femeilor va avea loc în ziua de 8 Martie la ora 16.00 şi se va desfăşura la Restaurantul Hotelului din Nădlac.

“La Bal sunt invitate doamnele pensionare ale Clubului nostru cu familia, iar doamnele care vor să fie alături de noi sunt rugate ca să înscrie până în data de 25 februarie 2011, pentru a fi siguri că vor putea bucura alături de noi la această mare SĂRBĂTOARE A FEMEILOR”, a declarat vicepreşedintele Clubului Orăşenesc al Pensionarilor Nădlac, Gheorghe SUCIU.

Înscrierea se face la sediul Clubului Orăşenesc al Pensionarilor, str. G. Coşbuc nr. 62, la preşedintele Clubului, domnul ANDREI IANECSKO. “Nu uitaţi că locurile sunt limitate şi mai sunt doar câteva zile în care puteţi opta ca să fiţi alături de femeile pensionare care se vor bucura de o cinstire deosebită în această frumoasă zi de 8 MARTIE - ZIUA INTERNAŢIONALĂ A FEMEII”, a adăugat Gheorghe Suciu.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite