Membrii expediţiei de pe apă şi de pe uscat s-au dat în bărci pe Mureş la Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Expediţia durează trei zile
Expediţia durează trei zile

Începând de vineri şi până astăzi, Aradul şi Târgul Mureş sunt gazdele primei ediţii a unei expediţii pe apă şi pe uscat între cele două oraşe. Expediţia s-a desfăşurat pe parcursul a trei zile.

Vineri, echipajul s-a îmbarcat la Sângeorgiu de Mureş până la Barajul Vechi, o altă lansare având loc în localitatea Ciungud până la Barajul de pontoane din Alba-Iulia. La Arad în schimb, bărcile au fost lansate la apă ieri la ora14.00, la podul de pontoane cu destinaţia Parcul Natural Lunca Mureşului, unde într-o scurtă vizită la Centrul de la Ceala, au fostprezentate principalele atracţii ale parcului.

Expediţia se va termina astăzi, la sediul Sistemului de Gospodărirea Apelor Arad, unde va avea loc o dezbatere a temei propuse „Mureşul o nouă abordare, noi perspective”, care are drept scop punerea bazelor unui proiect de colaborare, pentru crearea unei reţele informaţionale şi educative, cât şi oportunităţi de dezvoltare a turismului, între centrele universitare situate pe cursul râului Mureş, instituţii de specialitate, autorităţi publice, agenţi economici.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite