Arad: Teodor Meleşcanu a vizitat sediul jandarmeriei din Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: Teodor Meleşcanu a vizitat sediul jandarmeriei din Arad
Arad: Teodor Meleşcanu a vizitat sediul jandarmeriei din Arad

Preşedintele Comisiei de Apărare, Ordine Publică şi Siguranţă Naţională din Camera Senatului, Teodor Meleşcanu a vizitat astăzi sediul jandarmeriei din Arad.

În urma vizitei, comisiile au verificat dotarea cu echipament a jandarmilor, asigurarea financiară, precum şi problemele de natură să afecteze buna desfăşurare a misiunilor ce revin Jandarmeriei în domeniul asigurării ordinii şi siguranţei publice.

”Rezultatele Jandarmeriei Române se situează mult peste posibilităţi, aici referindu-mă la mijloacele materiale... Din punctul meu de vedere putem vorbi de adevărate miracole care se fac cu bani foarte puţini şi mijloace destul de reduse.. Consider că Jandarmeria Română este pilonul principal al sistemului de ordine publică internă, fiind singura structură organizată militar, fără probleme deosebite, care poate să acţioneze într-adevăr  în situaţii extreme. Jandarmeria se implică şi în acţiunile de garantare a siguranţei cetăţenilor şi se bucură de o mare credibilitate. Ambiţiile pot fi mai mari, în sensul creşterii acţiunilor desfăşurate la nivel european. Prin pregătire, tradiţie şi capacitatea pe care o are, Jandarmeria poate cu siguranţă să facă acest lucru”, a declarat la finalul vizitei Teodor Meleşcanu.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite