Medicii de familie şi asistenţii lor se pot iniţia în terapia tabagismului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cadrele medicale din Arad, mai exact medicii de familie şi asistenţii medicali ai acestora sunt invitaţi să urmeze un curs pentru a învăţa cum să-şi ajute pacienţii să se lase de fumat. Acesta se va organiza începând din această lună şi până în martie 2011.

Organizatorii sunt cei de la Institutul de penumoftiziologie  „Marius Nasta” Bucureşti, în colaborare cu Fundaţia Pneuma.

Este vorba despre un curs de iniţiere în terapia tabagismului, intitulat „Chiar îi poţi ajuta să renunţe la fumat”! Cursurile pentru medici vor avea loc în 30 de judeţe din România, iar cele pentru asistenţii medicali în 15 judete, în ambele cazuri Aradul aflându-se printre judeţele participante în proiect.


Cursul este destinat exclusiv medicilor de familie şi asistenţilor acestora, este gratuit şi beneficiază de puncte EMC, astfel că ulterior participării la curs fiecare participant va primi o diplomă care să ateste aceste puncte.

Numărul locurilor este limitat, iar medicii şi asistenţii interesaţi se pot înscrie pentru participarea la curs pe adresa de internet www.stopfumat.eu, unde găsesc formularele de înscriere şi mai multe detalii despre eveniment.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite