Arad: Măsurile anticaniculă au început cu o şedinţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: Măsurile anticaniculă au început cu o şedinţă
Arad: Măsurile anticaniculă au început cu o şedinţă

Din această după amiază şi până sâmbătă seara Aradul se află  sub cod galben de caniculă. Se aşteaptă trei zile cu temperaturi de peste 35 de grade.

În urma instituirii acestui cod, autorităţile sunt obligate să ia o serie de măsuri pentru amenajarea de locuri unde cetăţenii să poată solicita primul ajutor.

Prefectura Arad a organizat astăzi o şedinţă cu toţi factorii implicaţi şi s-a decis amenajarea de astfel de puncte în incinta tuturor primăriilor din judeţ, iar în municipiu, pe lângă farmacii şi cabinete medicale, cetăţenii vor putea primi ajutor în Piaţa Avram Iancu, în Palatul Administrativ, Piaţa Podgoria şi în zona gării.

Până la această oră serviciile medicale de urgenţă nu au avut solicitări de intervenţie la cazuri provocate de căldura excesivă, chiar dacă în Arad la orele prânzului termometrele indicau circa 38 de grade celsius.

De altfel, muncitorii care lucrează în Piaţa din faţa Palatului Administrativ la pavarea cu granit a acesteia, nu au întrerupt activitatea nici la orele amiezii.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite