Arad: Maşini "săltate" pentru parcări ilegale (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angajaţii Serviciului Parcări din cadrul Primăriei nu mai tolerează nicio maşină parcată în loc nepermis. Aceştia urmăresc pe parcursul zilei felul în care se parchează şi, în cazul în care descoperă un şofer indisiplinat, maşina îi este ridicată.

Astfel, zilnic, sunt ridicate în jur de 3-5 maşini, pentru recuperarea acestora fiind necesari nervi şi bani.

Ca să intre din nou în posesia autoturismului, proprietarul trebuie să se prezinte cu cartea de identitate, certificatul de înmatriculare sau o  procură notarială în cazul în care nu este proprietar la biroul Park Ar.

Taxele speciale de ridicare, transport  şi depozitare sunt următoarele: taxă specială de ridicare 100 lei, taxă specială de transport 80 lei, taxă de depozitare 4,16 lei/oră care se percepe pe fracţiuni orare întregi.

Operaţiunile de ridicare, transport, depozitare se realizează numai pe baza Dispoziţiei scrise de ridicare întocmită de către agentul constatator din cadrul Biroului de Poliţie Rutieră Arad, prin care s-a dispus ridicarea vehiculelor sau remorcilor.
    
Perioada maximă de depozitare este de 1 an. În situaţiile în care proprietarul sau deţinătorul legal al vehiculului sau remorcii depozitate nu se prezintă în acest termen pentru ridicare, vehiculul va fi considerat abandonat.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite