EXERCIȚIU Mallul Atrium Center cuprins de flăcări: zeci de victime și pagube consistente

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad vor interveni în această dimineață pentru a stinge un incedniu izbucnit la un magazin din mall-ul Atrium, precum și la nivelul doi al parcării.

Totul este un exercițiu care se va defăşura între orele 10.00 și 11.00 şi este compus din două părți.  În prima parte, va fi simulat un incendiu în magazinul Hervis, care se va extinde până în C&A, fiind necesară evacuarea câtorva presupuse victime, iar în cea de-a doua parte se va simula un incendiu la nivelul P2 al parcării.

Pe timpul exerciţiului, avertizările acustice și acționările prestabilite vor fi activate, fiind necesară evacuarea personalului și a clienților.

“Atrium Mall deține cel mai performant și bine echipat sistem de stingere a incediilor din Arad, investiția respectând și întrunind toate solicitările legale cu privire la prevenirea și stingerea incendiilor, asigurând absoluta siguranță a vizitatorilor și lucrătorilor mall-ului”, a declarat Alexandra Pop, coordonator marketing Atrium Center.

Exercițiul care se va derula face parte din pregătirea și instruirea personalului  în vederea perfectării și sincronizării tuturor elementelor care  s-ar impune a fi  controlate în cazul unui potențial  nefericit incident, in sensul de a evita posibile erori umane.


Click pe poză pentru GALERIE FOTO 

image
Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite