Mall-ul Atrium este gazda unei expoziții de icoane pe sticlă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această după masă, de la ora 17.00, la Atrium Mall Arad are loc vernisajul celei de-a şaptea ediţii a expoziţiei de icoane pe sticlă ”Speranţe” a copiilor de la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Arad.

Proiectul, care este coordonat de profesor Silvia Iercoşan, a fost finanţat prin calendarul cultural al Centrului Cultural Arad şi este sprijinit de Atrium Mall Arad. „Am început acest proiect în urmă cu şapte ani.

Visam doar să avem culori care să nu fie mucegăite şi, poate, câteva cioburi de geam pe care să pictăm. Speram atunci că micuţii implicaţi în proiect vor avea o ocupaţie într-o activitate obişnuită de terapie.

Am primit un sprijin substanţial din partea Consiliului Judeţean Arad, prin Centrul Cultural Judeţean. Şi aşa am început să trăim visul. Am organizat în acel an prima ediţie a expoziţiei. Îi pusesem numele «Curcubeu». A venit vernisajul şi oameni la care nici măcar nu ne aşteptam ne-au fost alături şi ne-au sprijinit financiar. Apoi am început să credem că proiectul şi rezultatele muncii noastre pot fi altele, cu mult mai mari.

Am dotat laboratorul de terapii ocupaţionale al şcolii şi am trecut intr-o nouă etapă. De atunci proiectul nostru se desfăşoară an de an. Iar pentru că visele noastre au deveni realitate, l-am rebotezat. Acum, el se numeşte ”Speranţe”, în amintirea primilor paşi.

Azi, vrem să vă oferim o părticică din visele şi speranţele noastre şi vă invităm la vernisajul celei de-a şaptea ediţii. Ne-ar face o deosebită şi sinceră plăcere ca măcar una din lucrările copiilor noştri să vă lumineze Sărbătorile Pascale ce se apropie. Vă aşteptăm, aşadar, la Atrium Mall, în data de 13 aprilie 2011, la ora 17:00. Expoziţia va rămâne deschisă până în data de 27 aprilie. Noi vă primim cu drag!”, a declarat coordonatorul expoziţiei, prof. Silvia Iercoşan.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite