"Săptămâna Pământului" debutează mâine, cu un concurs de orientare turistică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O serie de activităţi sunt programate pentru “Săptămâna Pământului”, eveniment care se va desfăşura timp de şapte zile, la Arad. Primele evenimente sunt programate să înceapă chiar de mâine, în Parcul Lunca Mureşului din Pădurea Ceala.

Mâine va avea loc şi primul concurs de orientare turistică “Cupa Ghiocelului”, organizat de către asociaţia Condor Club Arad.

De asemenea, printre activităţile programate timp de o săptămână în cadrul acestui eveniment se mai numără încurajarea populaţiei privind colectarea selectivă a deşeurilor, plantare puieţi, însămânţare cu gazon, expoziţii de desene şi obiecte confecţionate din materiale ecologice, expoziţii de fotografie, work-sho- puri.

De asemenea, în premieră la Arad, în acest an, se va organiza Ziua Mondială a Apei, în 22 martie. „Primăria Municipiului Arad va marca Ora pământului în data de 26 martie, prin oprirea, timp de o oră, a iluminatului faţadelor clădirilor simbol ale oraşului, clădirea Palatului Administrativ şi a Teatrului Clasic”, a declarat Corina Drăghici, purtător de cuvânt al Primăriei Arad.

Tot săptămâna viitoare se va întrerupe şi iluminatul stradal pe Bulevardul Revoluţiei, acolo unde este posibil şi nu se va pune în pericol siguranţa cetăţenilor şi siguranţa traficului rutier.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite