Mai mulți tineri din centrele de plasament arădene au participat la “Cupa Prieteniei”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În aceste zile, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului a organizat o nouă ediție a campionatului de fotbal “Cupa Prieteniei”.

Concrusul s-a desfășurat în localitatea Ineu iar la comepetiție au participat echipe de tineri din Complexul de Servicii Sociale Ineu, Grupul Școlar Beliu, Parohia Ortodoxă Seleuș și Parohia Ortodoxă Șiria.

“S-a urmărit dezvoltarea spiritului de echipă și de fair-play, împrietenirea și socializarea tinerilor participanți, stabilirea unui program comun de activități și nu în ultimul rând premierea sportivilor merituoși”, a declarat Paul Costin, reprezentantul Direcțieie Generale pentru Protecția Copilului Arad. Toți participanții au fost recompensați cu mici atenții constând în dulciuri, răcoritoare, mingi și diplome.

image

“Mulțumim tuturor celor implicați în organizarea acestei activități și promitem că astfel de acțiuni vor continua și în celelalte localități unde DGASPC Arad administrează şi coordonează case de tip familial”, a adăugat Paul Costin.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite