Mai mulți tineri din Irlanda de Nord au oferit cadouri copiilor din Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cadouri pentru copii
Cadouri pentru copii

După un an în care organizația Mișcarea arădeană a avut doar acțiuni dedicate comunității arădene, în această săptămână, aceștia și-au propus să se dedice exclusiv copiilor. Ieri, în cadrul unui eveniment organizat în Atrium Center, Mișcarea Arădeană a reușit să aducă un zâmbet pe fețele unor copii din Arad.

Aceștia au primit cadouri de la tineri din Irlanda de Nord, prin intermediul a două fundații, Road of Hope și Friends of Romania. Totul a fost posibil grație reprezentantului celor două fundații din Regatul Unit, domnului Gyorki Iosif și a voluntarilor Mișcării Arădene care au gestionat profesionist întregul eveniment.

“Ținem să mulțumim pe această cale și instituțiilor cu care am conlucrat: Fundația Dezvoltarea Popoarelor - Filiala Arad, Școala Generală "Iosif Moldovan", Parohia Romano-Catolică - Confecții, Parohia Romano-Catolică - Grădiște, Parohia Ortodoxă Eminescu, Școala Generală 12 Micălaca, Parohia Greco-Catolică Vicențiu Babeș, Grupul Școlar Forestier, Asociația Răniților și Urmașilor celor Decedați din Decembrie 1989, Biserica Metanoia, Asociația de Locatari - Confecții, Școala Generală 22, Atrium Center Arad”, au declarat organizatorii.

Săptămâna va continua cu distribuirea și donarea cadourilor în școlile și liceele cu care au ooperat în această perioadă.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite