Mai mulţi studenţi vor participa la cursuri de vară în universităţi din Anglia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” prin „Centrul de Testare Lingvistică Internaţională” din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Umaniste, Politice şi Administrative a Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” a organizat şi în acest an cursuri de vară pentru studenţi în Anglia.

În acest an un grup de studenţi ai UVVG participă, în perioada 24 iulie - 14 august, la cursurile de vară desfăşurate la University College London, una din primele şi cele mai prestigioase universităţi din lume.

Aşezată în centrul Londrei, această universitate a fost fondată în anul 1826, iar în acest an se situează pe locul patru în topul celor mai bune universităţi din lume, conform „Independent Good University Guide 2010”.

Cursurile de vară oferă elevilor şi studenţilor între 14-23 ani oportunitatea de a studia limba engleză în centrul Londrei, cu profesori vorbitori nativi. Din prima zi participanţii  sunt împărţiţi pe grupe, conform nivelului de limbă, nivel stabilit printr-un test dat cu cadre ale universităţii, acreditate British Council.

„Este al cincilea an în care organizăm astfel de cursuri atât în Marea Britanie, cât şi în SUA,  lângă universităţi de mare prestigiu. În toate aceste vizite şi excursii se urmăreşte dezvoltarea culturii generale a fiecărui participant dar în acelaşi timp, ele constituie o metodă eficientă de a descoperi cultura şi civilizaţia britanică nemijlocit, la faţa locului, cu ghizi şi explicaţii profesioniste”, a declarat prof. dr. Vanda Stan, şefa Centrului de Testare.


Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite