Mai mulți hoți au reușit să fure 800 de baxuri de țigări în valoare de un milion de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un deposit din zona liberă Curtici a fost prădat ieri după masă de mai mulți bărbați. Potrivit primelor cercetări, hoții s-au făcut nevăzuți cu 800 de baxuri de țigări în valoare de aproximativ un million de euro, cu tot cu taxele vamale.

Hoţii au forţat uşa cu burghiul. Proprietarul depozitului le-a spus polițiștilor că baxurile de țigări ar fi încăput doar într-un camion, iar hoții mai mult ca sigur au intrat şi ieşit pe poarta principală a zonei libere Curtici-Arad care este supravegheată de camere video.

Petru Voicu, patronul depozitului spune că oferă recompensă pentru cel care deţine informaţii care ar putea duce la găsirea celor 800 de baxuri de ţigări. “În cazul în care cineva ştie, sau are un indiciu, sau ne poate ajuta, societatea oferă recompensă substanţială”, a spus Petru Voicu.

Reprezentanţii IPJ Arad au declarat că au fost sesizaţi despre lipsa a 800 de baxuri de ţigări dintr-un depozit situat în zona liberă Curtici-Arad şi că în momentul de faţă se efectuează cercetări în acest caz.

“Uşa de la depozit este forţată şi butucul este găurit complet, este distrus. Le-a luat circa 40 de minute maximum o oră ca să scoată cele 800 de baxuri. Părerea mea e că au luat ţigările cu camionul”, a declarat Petru Voicu, patronul depozitului.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite