Mai mulți elevi participă la “Săptămâna legumelor donate”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Săptămâna Legumelor Donate
Săptămâna Legumelor Donate

Ieri, la Centrul Şcolar pentru Educație Inclusiză ARAD, elevii claselor a VI-a B şi a VII-a B sub supravegherea profesorilor Carmen Torsan şi Ana Peia, au avut parte de o zi specială prilejuită de „Săptămâna legumelor donate”.

Evenimentul desfăşurat în perioada 01 - 07 noiembrie în cadrul Strategiei Naționale de Asistență Comunitară este menit să aducă o rază de soare și un zâmbet de fericire copiilor.

Julia Bachler şi Sophie Paul, voluntare venite din Germania și Austria, care activează la Millenium Center Association, au donat copiilor dovleci pe care i-au mâncat împreună.

În timp ce dovlecii se coceau copiii îndrumaţi de doamnele profesoare şi ajutaţi de cele două voluntare au realizat colaje de toamnă din frunze uscate, pe care le-au lipit şi le-au înfrumuseţat cu feţe zâmbitoare.

“La evenimentul de ieri au participat domnul director Terentie Balaș, doamna director adjunct Olimpia Piroș şi domnul inspector Ovidiu Toderici. Acțiunea se va repetea și astăzi, când noi vom întoarce darul, în sensul că mergem și noi la alți copii să le ducem legume. Vom merg la o casă de copii din Sântana”, a declarat profesor Carmen Torsan.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite