Mai mulți elevi de la Liceul Particular Nr. 1 au vizitat Colegiul de Chimie din Serbia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O delegaţie a Liceului Particular Nr.1 „Vasile Goldiş” Arad, formată din elevi și profesori au efectuat în aceste zile  o vizită în Serbia, la Colegiul de Chimie şi Sanitar din Vârşeţ.

Cu această ocazie au avut loc întâlniri şi schimburi de experienţă între cele două unităţi şcolare în special în domeniul aplicării noii legi a învăţământului în Serbia, structura şi curriculum, activitatea practică.

 “Delegaţia arădeană a participat la  inaugurarea noii construcţii a colegiului, săli de clasă şi laboratoare şi a avut o întâlnire la Primăria oraşului Vârşeţ. Totodată, s-a vizitat oraşul Vârşeţ, sala de sport, care are o capacitate de 12.000 locuri şi s-au stabilit unele modalităţi de colaborare între UVVG, Liceul Particular nr.1 Vasile Goldiş şi Colegiul de Chimie şi Sanitar din Serbia”, a declarat profesorul universitar Romeo Trifa.

Principele Radu a fost ieri oaspetele Universităţii de Vest Vasile Goldiş din Arad

În urma vizitei, atât elevii cât și profesorii au rămas cu impresii deosebite și le-au promis colegilor din Serbia că vor păsatra legătura, ba mai mult se vor gândi la o viitoare colaborare în ceea ce privește un schimb de experiență. "Mi-a plăcut foarte mult ceea ce am văzut la vecinii noștri, modul lot de lucru, sistemul de învățământ, sunt puțini diferiți față de noi", a spus Mihaela Voicu, elevă la Liceul Particular Nr. 1 din Arad.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite