Mai multe străzi vor fi închise odată cu începerea Crosului şi semimaratonului judeţului Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Până acum s-au înscris sute de participanţi
Până acum s-au înscris sute de participanţi

Reprezentanţii Consiliului Judeţean Arad anunţă că traficul va fi închis pe mai multe străzi cu ocazia crosului şi a semimaratonului judeţului Arad. Cea mai vârstnică persoană care s-a înscris are 78 de ani iar cea mai tânără 2,5 ani, au anunţat organizatorii.

Astfel, în data de 24 septembrie, între orele 8.00 şi 15.00, se va închide circulaţia pentru vehicule şi pietoni pe strada A.D. Xenopol, pe strada General Dragalina, colţ cu Unirii, până pe Vasile Milea, colţ cu I.C. Brătianu, Bulevardul Decebal între Prefectură şi parcarea Hotelului Continental, General Praporgescu, de la intersecţia cu I.C. Brătianu până la intersecţia cu Nicolae Grigorescu.

Va mai fi închisă şi strada Nicolae Grigorescu începând de la intersecţia cu Revoluţiei până la Faleza Mureş. Şi podul de peste Mureş din zona Micălaca va fi restricţionat, urmând să se circule doar pe o bandă, pe sensul de mers spre Subcetate.

De asemenea, în intervalul orar 13.00-15.00 va fi închis traficul rutier pe traseul Primăria-Revoluţiei-Teatru şi retur. Tot în acelaşi interval orar maşinile vor avea interzis şi pe Revoluţiei, sensul de mers spre Teatru, de la intersecţia cu strada Crişan până la intersecţia cu Eminescu.

Alte străzi care vor fi blocate sunt 1 Decembrie 1918, strada Horia şi strada Episcopiei.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite