Mai multe persoane au ajuns la spital după ce au fost implicate într-un accident rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La locul accidentului a ajuns și un echipaj de la descarcerare
La locul accidentului a ajuns și un echipaj de la descarcerare

Ieri după masă, la ieșirea din cartierul Grădiște, un șofer imprudent a provocat un accident rutier în care au fost avariate cinci mașini. Incidentul a avut loc în intersecția din apropierea hipermarketului Metro.

În urma unei manevre greșite, șoferul unui autoturism Dacia Logan a pierdut controlul mașinii și a intrat în spatele unui autoturism Dacia Sandero condus regulamentar de către o șoferiță. În urma impactului, Dacia Sandero a intrat pe banda opusă de circulație și a lovit un microbus și alte două autoturisme.

La fața locului a ajuns și un echipaj de la descarcerare care a ajutat la scoaterea pasagerilor din autoturismul Sandero. Un bărbat, o femeie și o fetiță de cinci dar și conducătorul microbuzului au fost transportați de urgență la Spitalul Clinic Județea. Medicii de la Urgențe spun că cele patru victime au suferit răni ușoare iar starea lor este în afara oricărui pericol.

“S-au demarat cercetările pentru a se stabilic u exactitate circumstanțele care au adus la producerea accidentului”, a declarat Camelia Tuduce, purtător de cuvânt la Inspectoratul Județean de Poliție Arad.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite