Mai marii urbei îşi dau întâlnire luna aceasta cu locuitorii cartierelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Luna octombrie este dedicată întâlnirilor cetăţeneşti cu locuitorii cartierelor arădene. Problemele cu care se confruntă oamenii vor fi despicate timp de mai multe ore.

Astfel de întâlniri au loc anual, în fiecare toamnă începând de câţiva ani încoace. Canalizarea defectuasă, infrastructura proastă a municipiului, dar şi problemele cu care se confruntă locuitorii cartierelor vor fi puse pe tapet în cadrul celor zece întâlniri din această lună. Arădenii au astfel ocazia să-şi spună păsurile în faţa mai marilor urbei.

„Consultările publice cu cetăţenii au devenit deja o tradiţie în municipiul nostru.Prin acest dialog, suntem la curent cu cerinţele pe care le au arădenii,  iar programele de investiţii pe care le derulăm sunt întocmite pe baza priorităţilor identificate în cadrul acestei comuncări  permanente”, a declarat Gheorghe Falcă, primarul municipiului Arad.

Întâlnirile se vor face sistematic pe zone şi pe cartiere. Prima întâlnire va avea loc mâine la ora 18.00, într-unul dintre cele mai problematice cartiere din Arad, Gai, Şc. Gen. Nr. 10 - Str. Grădinarilor Nr. 1-15.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite