Arad: (GALERIE FOTO) Duminică se va alege MISS Vaka la Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: (GALERIE FOTO) Duminică se va alege MISS Vaka la Arad
Arad: (GALERIE FOTO) Duminică se va alege MISS Vaka la Arad

Expo Arad Internaţional a deschis în această dimineaţă porţile unui nou târg de agricultură, industrie alimentară şi ambalaje.

Cu acest prilej, târgul Agromalim împlineşte 20 de ani de activitate şi succes. Pe parcursul a patru zile, peste 250 de firme din România şi străinătate vor fi prezente la eveniment. În cadrul târgului, arădenii vor afla zeci de noutăţi în domeniul agriculturii.

Organizatorii au anunţat în această dimineaţă, că la târg vor fi prezenţi şi cei mai importanţi producători şi importatori de maşini şi utilaje agricole.

Expoziţie de animale

Cele mai frumoase taurine, ovine, cabaline şi animale de hobby vor participa la expoziţia naţională de animale. Mai mult decât atât, duminică, cel mai redutabil exemplar dintre taurinele prezente la expoziţie va lua titlul de Miss Arad.

Arădenii pasionaţi de utilaje agricole şi iubitori de animale sunt aşteptaţi începând de astăzi şi până duminică la târgul agricol organizat în hala Expo Internaţional. Programul de vizitare va fi de la ora 10.00 până la ora 18.00, până sâmbătă inclusiv, iar duminică târgul va fi deschis între 09.00 şi 16.00. Intrarea costă 2 lei iar transportul este gratuit.

Autobuzul pleacă din oră în oră din staţia Podgoria.

Citiţi pe aceeaşi temă:

Arad: Ministrul agriculturii, Ilie Sârbu vine la Agromalim

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite