Luptătorul K1, Adrian Buda, s-a predat pe mâna polițiștilor. Timp de un an, sportivul a fost dat în urmărire generală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Buda a ajuns în spatele gratiilor
Adrian Buda a ajuns în spatele gratiilor

De mai bine de un an de zile, Adrian Buda, fostul luptător de Local Kombat, a fost dat în urmărire națională și internațională pentru vătămare corporală gravă. În luna august a anului trecut, sportivul arădean a provocat un scandal monstru într-un local din Arad, după care a dat bir cu fugiții. După mai bine de un an de căutări, fostul luptător, în vârstă de 26 de ani, a decis să se predea. Buda a fost încarcerat în Pen

Adrian Buda, protagonistul unui scandal

Cel care a provocat scandalul a fost tocmai fratele luptătorului K1, Adrian Buda, în vârstă de 25 de ani. De vină pentru tot ce s-a petrecut pare să fi fost alcoolul pe care cei trei implicaţi în scandal l-au consumat în exces. Totul s-a petrecut într-un local vestit pentru bătăi celebre, legat şi de dosarul „Împăratului şi locotenenţilor săi”. Barul a fost scena unor pumni şi picioare împărţiţi, culmea, între prieteni.

Oamenii legii au susținut că în local şi-a făcut apariţia Adrian Buda, însoţit de alte persoane. După câteva pahare de alcool consumate, la un moment dat, între Andrei Buda şi un alt tânăr care se afla la masă, H.Marius, s-a iscat un conflict spontan. Cel care totuşi se pare că a lovit primul a fost chiar victima. După ce şi-au împărţit câţiva pumnii şi au reuşit să spargă câteva pahare şi sticle de prin preajmă, în apărarea lui Buda ar fi sărit o a treia persoană. Între timp, deşi era spre dimineaţă, clienţii care încă mai petreceau, au părăsit imediat localul de teamă. Bătaia a continuat până cineva a sunat la 112 iar oamenii legii, precum şi echipajul SMURD, şi-au făcut apariţia în zonă. Victima, H.Marius, a fost imediat transportată la Unitatea de Primire Urgenţe din cadrul Spitalului Clinic Judeţean Arad. Acesta a suferit mai multe leziuni, multiple traumatisme şi fractură de mandibulă. După câteva ore, pacientul a fost transportat la Spitalul din Timişoara.

Continuarea, la spital

Totodată, la spital se pare că au fost escortaţi şi Buda şi celălalt implicat în scandal, medicii acordându-le primul ajutor.
Pentru că se afla în stare avansată de ebrietate, acesta a reuşit să rupă o targă şi să agreseze personalul medical. A fost nevoie de intervenţia jandarmilor şi a poliţiştilor pentru ca spiritele să se calmeze iar Buda să fie potolit.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite