Locurile de parcare sunt ocupate de maşinile abandonate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferii arădeni se arată nemulţumiţi vis-a-vis de numărul mare de „rable” abandonate pe străzile din municipiu. Pe majoritatea străzilor din Arad se pot observa cel puţin două maşini abandonate. Cu parbrizul spart şi fără roţi, fostele autoturisme ocupă în opinia arădenilor locurile de pacare care şi aşa sunt puţine la număr.

 „După ce că abia am unde să parchez, mai ales la orele prânzului, indiferent în ce zonă mă aflu cu maşina, aceste autovehicule abandonate încurcă şi mai rău circulaţia. Sute de maşini sunt lăsate în voia sorţii fără să-i pese cuiva de ele. În primul rând aceste rable strică aspectul oraşului iar în al doilea rând ocupă sute de locuri de parcare”, spune arădeanul Laurenţiu Danciu.

În ultima perioadă, poliţia rutieră a efectuat mai multe controale pe străzile din muncipiu, unde au identificat zeci de autovehicule abandonate pe domeniul public.

Proprietarii maşinilor părăsite de câţiva ani nici nu mai pot fi identificaţi şi asta deoarece majoritatea autoturismelor nu mai au număr de înmatriculare sau sunt radiate din circulaţie. În urma sesizărilor primite de la poliţia rutieră, în următoarele 30 de zile, primăria Arad va trebui să ridice maşinile abandonate.

De asemenea şi maşiniile care se află în stare precară din punct de vedere tehnic dar care circulă pe drumurile publice au fost luate în vizorul poliţiei. În utlimele zile, 30 de şoferi au primit somaţii ca în termen de o lună de zile să-şi repare autoturismele, în caz contrar vor fi amendaţi drastic.


Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite