Arad: Locuitorii de pe 26 de străzi rămân astăzi fără gaz

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: Locuitorii de pe 26 de străzi rămân astăzi fără gaz
Arad: Locuitorii de pe 26 de străzi rămân astăzi fără gaz

Din cauza unor lucrări a celor de  la E-ON dar şi a lucrărilor efectuate din comanda municipalităţii, pe 26 de srăzi din Arad se întrerupe furnizarea gazului metan.

E.ON Gaz Distribuţie a anunţat că va întrerupe temporar astăzi alimentarea cu gaze naturale pe 26 de străzi din municipiul Arad pentru modernizarea reţelei de distribuţie gaze naturale şi pentru a permite efectuarea unor lucrări de modernizare a reţelei de canalizare şi a şoselei pe strada Munteniei.

Astfel, serviciul de distribuţie a gazelor naturale a fost întrerupt, începând cu ora 8, pe următoarele străzi: Turdei, Jiului, Oltului, Agricultorilor, Livezilor, Retezat, Albinelor, Timişului, Olteniei, Arieşului, Munteniei, Moldovei, Toth Arpad, Bucovinei, Cireşoaiei, Cameliei, Tribunul Corcheş, Câmpurilor, Radu Negru, Graurului, Curcubeului, Greierilor, Nicolae Golescu, Preda Spătaru, Poetului şi Corbului.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, în jurul orei 16.

„Compania noastră solicită consumatorilor să închidă toate focurile deschise, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute”, a declarat Florentina Maghiar, responsabil PR regional în cadrul Departamentului de Relaţii Publice şi Comunicare al E.ON România.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite