Arad: Locuitorii din Ineu se tem că ţiganii se vor răzbuna pe sora studentei complice în crima de la Medicină din Timișoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Întreaga suflare din oraşul Ineu continuă să vorbească despre crima de la Medicina din Timişoara cara avut-o ca eroină secundară pe Carmen Bejan, originară din oraş.

CITIȚI ȘI:

Arad: UPDATE Colegii de clasă ai studentei implicată în crima de la Medicină sunt şocaţi

Arad: Suspecta crimei de la Medicină din Timişoara, Carmen Bejan, face parte din comunitatea adeventistă reformistă din Ineu

Timişoara: VIDEO Studenta acuzată de crima s-ar fi prostituat la cererea iubitului care voia maşină

Timişoara: Tatăl studentei suspectate de crima de la Medicină crede că fiica lui a fost sechestrată

Oamenii se tem de răzbunarea ţigănească şi îi sfătuiesc pe părinţii fetei să o păzească pe sora acesteia, Otilia. care la toamnă va merge în clasa a opta.

„Mă tem pentru fata cea mică. Să nu cumva să îi facă ceva rău ca să se răzbune pe Carmen. Ţiganii sunt în stare de orice fel de răzbunare. Și-au rata viața copii aștia doi și îmi pare așa de rău de ei. Nu pot să mă împac cu ideea că s-a întâmplat așa ceva“, a declarat Ana Marcu, localnică din Ineu.

Localnicii din oraș susțin că le vine foarte greu să creadă că cei doi tineri au putut să-l tranșeze pe bărbatul rom în vârstă de 65 de ani.

„Îmi pare foarte rău pentru ceea ce i s-a întâmplat acestei familii. Când am fost mic am fost la ei în casă și știu că sunt oameni munictori și harnici. Colegii lui Carmen mi-au povestit că în timpul liceului, fata nu mergea nici măcar la un suc, ci mereu se grăbea acasă. De accea mi se pare de necrezut ceea ce i s-a întâmplat“, a declarat Călin Abrudan, consilier local în orașul Ineu.


Tot ineuanii mai susţin că Otilia, sora complicei, este şocată de când a aflat ce s-a întâmplat şi că părinţii caută un avocat foarte bun care să o ajute pe fiica lor să scape cu o pedeapsă cât mai mică.

Crima de la Medicină de la Timișoara continuă să rămână subiectul cel mai discutat în orașul Ineu, fie că este vorba despre magazine, terase, restaurante sau colțuri de stradă.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite