Arad: “Locotenenţii” lui Uţu erau într-o luptă continuă cu rivalii lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: “Locotenenţii” lui Uţu erau într-o luptă continuă cu rivalii lor
Arad: “Locotenenţii” lui Uţu erau într-o luptă continuă cu rivalii lor

La nici o săptămână după ce Şuteu şi Stăniş au fost înjunghiaţi în zona Boul Roşu din Arad de către clanul lui Uţu Rohzneanu, războiul dintre cele două clanuri urma să aducă o nouă lovitură din partea „Împăratului”.

Membrii clanului Uţu erau ocupaţi cu planul unei noi lovituri pentru Stăniş şi Şuteu, când au aflat că cei doi au depus plângere la Poliţie.

Maşina lui Şuteu stropită cu benzină

În continuarea poveştii, în rechizitoriu se arătă că Şuteu a fost sunat într-o noapte de o cunoştinţă spunându-i că autoturismul său marca BMW, parcat pe strada Baladei este stropit cu benzină. Ajuns la faţa locului în doar câteva minute, Şuteu a constatat că în proporţie de 80% maşina era stropită cu combustibil, iar la roata din spate dreapta a găsit o cârpă care părea a fi arsă şi înmuiată în benzină.

Uţu s-a jurat că nu a fost mâna lui

A sunat imediat la Poliţie iar la câteva zile după incident Şuteu a fost contactat de Uţu care a ţinut de nenumărate ori să îi precizeze că nu băieţii lui au „făcut treaba asta”:

„Dân partea noastră nu-i că dacă io aflu aşa ceva îi omor, îi crăp în două, da nu dă la noi pântru că io le-am spus «domnule s-a terminat a fost un incident prost ăştia au fost prieteni cu mine au stat la masă cu mine am băut cu ei, am făcut ce am făcut cu ei». Aia a fost că m-a luat pă mine crizele că aţi sărit voi la bătaie fără să ţineţi cont (...)”.

Zilele viitoare veţi afla noi dezvăluiri din rechizitoriul interlopilor arădeni.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite