UPDATE Mai multe echipaje de poliție au ajuns la Ineu pentru a supraveghea zona unde o locomotivă de tren a luat foc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viața a 150 de pasageri a fost pusă în pericol în această seară, după ce locomotiva trenului în care se aflau a luat foc instantaneu. Este vorba despre un tren personal care circula pe ruta Brad -  Arad.

Ora 21.30

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Arad, Camelia Tuduce, la locul incendiului au ajuns mai multe echipaje de poliție, pentru a supraveghea zona.

“Am fost solicitați prin numărul unic de urgență 112, să intervenim la un incendiu care a cuprins o locomotivă al unui tren personal, înainte de stația CFR Ineu. Echipajele de poliție vor supraveghea zona și vor facilita accesul pompierilor”, a declarat în urmă cu câteva minute, Camelia Tuduce, purtător de cuvânt la Inspectoratul Județean de Poliție Arad.

Ora 21.00

La această oră, două autospeciale de intervenție ale pompierilor au reușit să stingă flăcările care au cuprins dintr-o dată locomotiva unui tren personal de pe ruta Brad-Arad.

Cei 150 de pasageri care se aflau în tren în momentul incidentului au fost evacuați de urgență, iar acum aceștia așteaptă în câmp ca să fie transportați spre Ineu. Pasagerii vor fi preluați fie de un microbus până la următoarea stație, fie cu aceeși garnitură de tren dar trasă de o altă locomotivă.

“Din fericire cele trei vagoane ale trenului au au fost afectate. Flăcările au fost stinse înainte ca ele să ajungă și la vagoane. Nu există răniți nici în rândul pasagerilor, nici al personalului”, a declarat Sorina Ambruș, purtător de cuvânt la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad.

Ora 20.35

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, Sorina Ambruș, locomotiva a fost curpinsă de flăcări la cinci kilometri înainte de a intra în gara din Ineu.

“Incendiul a izbucnit doar la locomotivă. În tren se aflau 150 de pasageri care au fost evacuați de urgență. Din fericire nu s-au înregistrat victime. Cauza exactă a incendiului este în curs de stabilire. Chiar în aceste momente, la fața locului sunt mai mulți colegi de-ai mei care încearcă să afle de unde a pornit focul. Nu mă pot pronunța dacă locomotiva este sau nu veche. E vorba de o locomotivă de tip diesel”, a declarat în urmă cu câteva minute, Sorina Ambruș, purtător de cuvânt la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad.

Vom reveni cu amănunte și poze de la locul incendiului!

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite