Liga Județeană a Pensionarilor are de vineri o nouă conducere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vineri, la Casa Sindicatelor din municipiul Arad a avut loc Adunarea Generală Extraordinară a Ligii Judeţene Arad a Pensionarilor. Au fost prezenţi în sală primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, Conducerea Ligii Judeţene Arad a Pensionarilor, delegaţi din toate Cluburile Pensionarilor ale judeţului Arad şi pensionari din municipiul Arad.

Adunarea a fost deschisă de preşedintele de onoare al Ligii Judeţene Arad a Pensionarilor, domnul Ilie Cerna care a arătat scopul adunării şi a anunţat persoanele care şi-au depus candidatura pentru funcţiile libere existente şi care trebuie completate.

“Pentru funcţia de Preşedinte executiv a fost ales în unanimitate domnul Costică Corodescu, pentru funcţia de Prim vicepeşedinte a fost ales în unanimitate domnul Ladislau Toth, pentru funcţia de Vicepeşedinte a fost ales cu majoritate de voturi domnul Petru Sabău, pentru funcţia de Preşedinte în Consiliului Director a fost ales în unanimitate domnul Gheorghe Şchil, pentru funcţia de Vicepreşedinte al Consiliului Director a fost ales în unanimitate domnul Gheorghe Suciu.

Cei aleşi în funcţii au fost felicitaţi de către preşedintele de onoare al Ligii Judeţene Arad a Pensionarilor, domnul Ilie Cerna şi de către delegaţii la Adunarea Generală Extraordinară a Ligii Judeţene Arad a Pensionarilor”, a declarat Gheorghe Suciu, vicepreședintele Consiulului Director.

Adunarea Generală Extraordinară a Ligii Judeţene Arad a Pensionarilor s-a încheiat într-o atmosferă optimistă, toţi delegaţii manifestându-şi încrederea în capacitatea noilor aleşi de a face faţă cerinţelor tot mai multiple ce sunt puse în faţa unui organ de conducere.


Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite