Direcția Generală a Finanțelor Publice a organizat trei licitaţii de maşini confiscate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piaţa de maşini este ca o expoziţie fără vânzare
Piaţa de maşini este ca o expoziţie fără vânzare

Direcţia Generală a Finanţelor Publice Arad a organizat deja, anul acesta, trei licitaţii pentru bunuri mobile confiscate de la agenţii economici rău platnici.

„Majoritatea bunurilor scoase la licitaţie sunt autoturisme şi autoutilitare”, a declarat Călin Arusti, purtător de cuvânt al instituţiei. Acesta a mai adăugat că, din păcate, cumpărători nu sunt, în majoritatea cazurilor bunurile licitate ajungând  la a doua sau chiar şi la a treia licitare, cu preţul înjumătăţit. Lipsa de clienţi este resimţită şi în piaţa de maşini, unde vânzătorii spun că oamenii vin doar să se uite. „Vin de ani de zile aici, dar aşa de prost nu a mers niciodată. Nimeni nu cumpără”,  a declarat Marius Ghenţe, un arădean pasionat de maşini.

Şi cea mai mare societate de leasing din Arad a anunţat în aceste zile că la începutul lunii februarie, va scoate la licitaţie 150 de autoturisme, după ce la finele anului trecut, societatea a intrat în procedură de insolvenţă. Licitaţia face parte din planul de reorganizare al societãţii, pentru a-şi  putea  achita datoriile faţã de creditori.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite