Arad: Librăriile arădene „se bat” în oferte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: Librăriile arădene  „se bat” în oferte
Arad: Librăriile arădene „se bat” în oferte

Caiete, penare, instrumente de scris, radiere, ghiozdane, acuarele şi întreg pachetul de rechizite golesc buzunarul părinţilor.

Special pentru acest sezon, atât hipermarket-urile, cât şi librăriile din Arad, au pregătit diferite promoţii la pachetele cu rechizite, începând cu grupa mică şi terminând cu clasa a VIII-a.

Părinţii pot găsi tot ce are nevoie copilul pentru începutul de an şcolar. Alex Matei are 9 ani şi se pregăteşte de noul an şcolar. Micuţul trece în clasa a III-a şi spune că are mari emoţii de fiecare dată când trebuie să-şi cumpere rechizite. „Mi-am făcut împreună cu mama o listă cu tot ce am nevoie. Ghiozdan nu îmi trebuie, pentru că încă mai e bun cel de anul trecut”, spune Alex.

Rechizite copiate din desene

La prima vedere, rechizitele apărute pe rafturile librăriilor par a fi nişte jucării sau chiar personaje din basme. Penare viu colorate cu poza celebrei Barbie, pixuri cu gel mirositor şi cu sclipici, caiete lucioase cu Winnie the Pooh sau Harrry Potter, sunt la mare căutare în rândul micuţilor.

„Am început cumpărăturile în urmă cu o lună de zile. I-am cumpărat băieţelului meu mai multe rechizite, din diferite librării. În hipermarket-uri am impresia că preţurile sunt ceva mai mici. Pe zece caiete A5, opt de aritmetică, o ascuţitoare, două caiete de biologie, două de desen, două de muzică, o cutie de creioane colorate, o călimară cu cerneală, un creion, 30 de învelitori, un penar echipat, un set de pensule, o radieră, o riglă, un stilou şi un vocabular am dat 220 de lei”, spune Florica Matei, mama lui Alex.

În multe librării, preţurile rechizitelor sunt reduse cu până la 50 la sută, iar la cinci caiete, unul este gratuit.

Rechizitele trendy sunt preferate

ll Un caiet A5 cu copertă lucioasă şi cu imaginea unui personaj cunoscut din desene animate costă 1,5 lei, în timp ce unul A4 ajunge la 3 lei. Penarele complet echipate, cu cinci pixuri, un stilou cu rezervă, cinci creioane colorate, o radieră şi o ascuţitoare costă 20 de lei. O trusă de geometrie se poate cumpăra cu 25 de lei, iar o cutie cu acuarele şi un set de pensule costă 18 lei.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite