Lecții pentru arădeni cu privire la găsirea unui loc de muncă pe timp de criză

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mâine, la restaurantul Bucegi (fosta sala Bingo), începând cu ora 11.00, Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă Arad organizează un Job-club având drept obiectiv promovarea rețelei EURES și a oportunităților oferite de aceasta.

De asemenea, pe tot parcursul lunii mai 2011 va avea loc un seminar  de promovare EURES, la care vor fi invitați agenți economici din tot județul Arad. “Urmare unui protocol de colaborare încheiat cu CCIA Arad, AJOFM Arad participă la târgurile organizate de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a Județului Arad cu un stand de informare-promovare, în cadrul căruia funcționari din cadrul instituției oferă informații agenților economici și persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă cu privire la : oportunitățile oferite de rețeaua EURES”, a declarat Mihaela Jude, purtător de cuvânt la AJOFM Arad.

De asemenea vor fi prezentate facilităţile prevăzute de lege pentru angajatorii care încadrează şomeri, absolvenţi şi alte categorii defavorizate pe piaţa muncii. Târgurile la care AJOFM Arad va fi prezentă cu standul de informare-promovare sunt Târgul ENREG 2011, în perioada: 07-08.04.2011 și Târgul de  Paște, în perioada: 13-15.04.2011.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite