La Nădlac s-a deschis primul magazin social: Vezi aici între ce ore este deschis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La magazin se găsesc tot felul de produse
La magazin se găsesc tot felul de produse

În localitatea arădeană Nădlac s-a deschis primul magazin social, unde pensionarii şi, nu numai, vor putea cumpăra o serie de produse alimentare şi nealimentare la preţuri mai mici faţă de alte magazine din oraş.

Magazinul social a fost deschis în zona Bujac, la intersecţia străzilor Ion Slavici cu Tudor Vladimirescu şi acesta va funcţiona cu sprijinul Clubului Orăşenesc al Pensionarilor Nădlac (COPN) şi al Ligii Judeţene Arad al Pensionarilor (LJAP).

„Preţurile practicate în acest magazin sunt mai mici datorită adaosului comercial care este foarte mic iar la unele produse de bază acesta nici nu mai există”, spune Angela Truţa, administrator al magazinului. Gheorghe Suciu spune că la festivitatea de deschidere a fost prezent primarul Vasile Ciceac, preşedintele de onoare al COPN şi Andrei Ianecsiko preşedintele COPN care au subliniat în alocuţiunile lor rolul deosebit şi necesitatea unui asemenea magazinn social în actualul moment când veniturile pensionarilor şi ale populaţiei sunt insuficiente pentru un trai normal, decent.

De exemplu, la magazinul social o butelie pentru aragaz de 11 kg este 60 lei, telemeaua de vacă se vinde cu 10 lei kilogramul, ciocolata cu 1,10 lei/100 gr, iar un pachet promoţional, care include două sticele de suc de 2 litri şi un pachet de spaghete se vinde la preţul de 10,80 lei.

Magazinul social este deschis de luni până vineri între orele 07.00-22.00, sâmbătă, între orele 07.00-21.00, iar duminică de la 08.00-12.00

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite