Arad: S-au pus în vânzare biletele la concertul lui Emir Kusturica

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: S-au pus în vânzare biletele la concertul lui Emir Kusturica
Arad: S-au pus în vânzare biletele la concertul lui Emir Kusturica

Festivalului Internaţional de Film din Romania (Ro-IFF) de la Arad se va deschide, în forţă, cu un concert susţinut de Emir Kusturica şi No Smoking Orchestra.

Concertul va avea loc în 26 septembrie la ora 20.00 la Sala Polivalentă din Arad.

Doritorii îşi pot cumpăra deja bilete pentru concertul lui Emir Kusturica şi al No Smoking Orchestra.

Biletele s-au pus în vânzare în magazinele Germanos, la sediile Vodafone, în magazinele Diverta şi în Librariile Cărtureşti din ţară.

Pot fi procurate bilete şi on line în reţeaua bilete.ro şi eventim.ro.

Până în data de 10 septembrie, preţul unui bilet la concertul lui Emir Kusturica şi al No Smoking Orchestra de la Arad va fi de 55 lei pe teren, 85 lei în sectoarele laterale şi 200 lei pentru bilete VIP.

După data de 10 septembrie biletele se vor vinde cu 65 de lei pe teren şi 95 de lei în sectoarele laterale.

Concertul de la Arad încheie pentru Emir Kusturica şi No Smoking Orchestra o  vară plină de peregrinari muzicale.

Emir Kusturica va fi şi protagonistul secţiunii Focus regizoral din cadrul Festivalului International de Film din Romania (Ro-IFF).

Concertul din 26 septembrie se înscrie într-o serie lungă de astfel de manifestări pe care Emir Kusturica le-a susţinut în această perioadă în ţări precum Spania, Portugalia, Italia, Franţa, Polonia, Liban, Israel, Maroc, Tunisia şi se desfaşoară  înainte de alte câteva concerte în Rusia .

"Emir Kusturica şi No Smoking Orchestra vor cânta timp de două ore. În deschidere va evolua, 30 de minute, trupa Regal, o trupă de etno - rock bănăţeană, aleasa de Emir Kusturica tocmai fiindcă „vorbesc aceeaşi limbă” , atât în plan muzical (etno-rock cu influenţe balcanice), cât şi lingvistic (o parte dintre mebrii trupei Regal sunt sârbi din Timişoara)", a declarat Ovidiu Balint, directorul Casei de cultură a municipiului Arad.

În concertul din 26 septembrie al lui Emir Kusturica şi al trupei No Smoking se vor regăsi teme muzicale de pe coloanele sonore ale filmelor celebrului regizor.

Surpriza de la finalul concertului va consta, aşa cum s-a mai întâmplat la astfel de evenimente, în faptul că cei din public îi vor ajuta pe  fabuloşii muzicieni să interpreteze la instrumente absolut inedite.

Festivalului International de Film din Romania (Ro-IFF), manifestare în deschiderea căreia va avea loc concertul lui Emir Kusturica şi al No Smoking Orchestra este organizat de Casa de Cultură a Municipiului Arad şi Fundaţia Artis Film cu sprijinul Consiliului Naţional al Cinematografiei şi al Primăriei Arad.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite