Kilograme de carne tocată și cârnații de Nădlac vor face deliciul Balului Vânătorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asociaţia Vânătorilor din Nădlac are 30 de membrii, toţi fiind experți în mânuirea armelor de foc folosite la vânătoarea organizată în perioadele când aceasta este permisă. Majoritatea vânătorilor din Nădlac au acasă nişte trofee minunate pe care le-au adunat de-a lungul anilor.

Iar după vânătoarea anuală, a venit timpul ca bravii vânători să se mai şi distreze, aşa cum stă bine după un an de muncă în care cu toţii au adunat, din nou trofee cu care se pot mândri.

Balul Vânătorilor din acest an se va organiza în data de 29 ianuarie 2011 începând cu ora 20.00 la Restaurantul Hotelului din Nădlac. Organizatorii spun că la bal se vor servi patru feluri de mâncare numai din vânat, va cânta formaţia Szidor care este foarte îndrăgită de vânători iar meniul va fi unul modic, 120 lei de persoană.

“Va fi o distracţie super mare din care nu vor lipsi surprizele organizatorilor, faimoasa Tombolă cu 25 de premii puse la bătaie, numai cu vânat. Tombola mai cuprinde marele premiu al anului pe care îl râvnesc ca de obicei toţi participanţii, iar pe lângă acest premiu va mai fi pus în joc şi un premiu surpriză”, au declarat organizatorii.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite