Prostestatarii arădeni au strigat: “Jos Băsescu”, “Hoții” și „Arădeni, voi l-aţi pus, voi să-l daţi jos“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Încă la orele amiezii, arădenii nemulțumiți de actual conducere a țării s-au strâns pe platoul din fața Primăriei Arad. „Trăţi bine?, mai puteţi?“, „Arădeni, voi l-aţi pus, voi să-l daţi jos“ sau “Hoții”, au fost o parte din strigătele celor aproape 400 de arădenii.

A fost deja a doua zi de manifestări în fața Primăriei Arad, împotriva președintelui Traian Băsescu, Guvernului Boc dar și a primarului Gheorghe Falcă. Oamenii s-au adunat începând cu ora 16.00 iar până de curând numărul acestora a ajuns la aproximativ 400.

Protestatarii au venit cu pancarde și au strigat: "Falcă nu uita, va veni și ziua ta","Jos Băsescu","Hoții","Trăiți bine?Mai puteți","Trădătorii","Demisia","Tiranii","Jos tiranii". Aceștia i-au cerut chiar primarului să coboare în mijlocul mulțimii pentru a da explicații.

Click aici pentru Galerie Foto:

image

Vor reveni și mâine

Protestul a fost supravegheat de forțele de ordine, însă nu au fost înregistrate incindente. Deși se pregătesc de retragere, cei prezenți vor reveni și mâine în fața Primăriei. Aceștia au strigat că vor continua să iasă în stradă pentru a-și exprima nemulțumirile până când președintele Traian Băsescu și guvernul Boc își va da demisia.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite