Arad: Seară de stand up comedy cu Jokers în Flex

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: Seară de stand up comedy cu Jokers în Flex
Arad: Seară de stand up comedy cu Jokers în Flex

În această seară publicul arădean are șansa reîntîlnirii cu trupa Jokers.

Începând cu ora ora 21.00, toți iubitorii de stand-up comedy și toți curioșii sunt invitați în Club Flex (fostul Frontiera) pentru a petrece o seară incendiară în care cu siguranță se va muri de râs!


Vinovați pentru atmosferă sunt membrii trupei JOKERS, 3 băieți talentați care va promit 2 ore de umor și bună dispoziție, un show adevărat de stand-up comedy, pantomimă și improvizație.


Trupa JOKERS a avut peste 300 de spectacole de stand-up comedy în toate orașele mari ale țării și a reușit să impresioneze prin umorul inedit și prezentarea curajoasă a ideilor.


 Ultima lor apariție în Arad de acum câteva luni a lăsat un gust foarte bun tuturor spectatorilor prezenți în acea seară. Organizatorii se așteaptă ca numărul lor să se dubleze, pentru că de aceasta dată a fost aleasă o locație mult mai spațioasă, și toți arădenii prezenți la show vor avea o vizibilitate excelentă.


Pe lângă asta gazdele vor oferi din partea casei câte o bere pentru fiecare, dacă vă numărați printre primii 100 de spectatori!


“Sunteți cel mai tare public! Mereu ne-am simțit iubiți în Arad și vom veni cu plăcere oricând! Cu siguranță și de această dată va fi o seară pe  care toată lumea și-o va aminti cu zâmbetul pe buze! ” a afirmat Cătălin Iliescu, unul din membrii trupei.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite