Jandarmii se pregătesc să facă faţă celor peste 300 de suporteri UTA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 100 de jandarmi vor asigura ordinea publică la stadionul ,,Francisc Neumann” din Arad, unde se va desfăşura meciul de fotbal dintre echipele U.T.A. şi U. Cluj , din cadrul Ligii a II-a, partidă la care şi-au anunţat prezenţa aproximativ 300 de suporteri ai echipei clujene.

Spectatorii care vor veni la stadion trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare al meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive. Spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor şi trebuie să prezinte documentele de acces şi, după caz, actele de identitate, la solicitarea forţelor de ordine sau a personalului de ordine şi siguranţă

. “De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă publică”, a declarat Florin Zapodean, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi.

Circualție închisă

Miercuri, 19 mai între orele 17.00 – 21.00, circulaţia autovehiculelor pe strada Fraţii Neumann va fi închisă, iar între orele 16.00 – 21.00 se va interzice desfacerea băuturilor alcoolice în zona stadionului Francisc Neumann, în toate societăţile comerciale (localuri de alimentaţie publică, baruri, restaurante, etc.), conform Dispoziţiei Primarului Municipiului Arad.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite