Jandarmii au reușit să prindă câțiva comercianți care se ocupau cu trafic de țigări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acţiune spectaculoasă a jandarmilor arădeni, care au reuşit prinderea în flagrant a unor comercianţi de ţigarete netimbrate. Printre ei se află şi distribuitorul, cel de la care erau achiziţionate ţigaretele de contrabandă.

În primă instanţă, jandarmii arădeni au oprit în trafic un autoturism dacia papuc, a cărui şofer tocmai a cumpărat un bax de ţigarete. Apoi, pus în faţa probelor şi avertizat că au fost filaţi, bărbatul a recunoscut.

image

Între timp, distribuitorul a trimis microbusul, de acasă, în curtea unei firme din vecinătate, numai că şi acest autovehicul a fost supravegheat şi urmărit. Portarul firmei în curtea căreia a ajuns microbusul a rămas stupefiat: le-a spus jandarmilor că nici nu a avut timp să verifice maşina care a intrat în incinta garajului.

image

Prins în flagrant, proprietarul ţigaretelor a acceptat să colaboreze cu jandarmii şi nu a opus rezistenţă. În plus, a recunoscut tot. La fel de sincer a fost şi cumpărătorul, care a recunoscut de la cine a achiziţşionat ţigaretele.

image

Jandarmii au confiscat toate ţigaretele, iar şoferul papucului a fost şi amendat. În microbus erau 22 de baxuri de ţigări de contrabandă. Mai rău va fi pentru proprietarul ţigaretelor, care va rămîne şi fără microbus: legea prevede ca orice mijloc de transport care este folosit pentru contrabanda si care transporta mai mult de un bax de tigarete, sa fie confiscat.

image
Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite