Jandarmii arădeni au descoperit în subsolul unei clădiri produse alimentare și cosmetice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jandarmii au descoperit în zona Pieţei Mihai Viteazul din Arad, într-un subsol al unei clădiri, un depozit clandestin, zeci produse alimentare și cosmeticu achizionate de la magazine cu amănuntul şi care urmau să fie revândute.

Depozitul clandestin a fost descoperit în urma unei acţiuni pe linia comerţului ilicit şi în special a comercializării produselor supuse accizării, în pieţele din municipiul Arad.

image

Astfel, jandarmii au descoperit în depozitul clandestin mai multe produse alimentare şi nealimentare constând în aproximativ 100 kilograme de cafea, 40 litri alcool, mai multe produse cosmetice şi diferite alimente.

image

“Produsele erau achiziţionate de la diverse magazine şi depozitate în locaţia respectivă, de administratorul unei societăţi comerciale din Arad, în scopul revânzării acestora. andarmii i-au aplicat bărbatului o amendă contravenţională în valoare de 6.000 lei, pentru acumularea de marfă de la magazine cu amănuntul în scop de revânzare”, a declarat Lucian Nemeș, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Jandarmi Arad.

image

Produsele au fost confiscate şi urmează să se stabilească valoarea acestora.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite