Jandarmii arădeni au contribuit la salvarea mai multor vieți, donând sânge Centrului de Transfuzii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această săptămână pe parcursul a două zile, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, a fost organizată, la solicitarea Centrului de Transfuzii Sanguine Arad, o acţiune de donare de sânge în scopul contribuirii indirecte a jandarmilor la salvarea vieţilor unor persoane aflate în suferinţă.

Astfel, o echipă mobilă din cadrul Centrului de Transfuzii Sanguine Arad s-a deplasat la sediul inspectoratului unde, începând cu ora 09.00, s-a desfăşurat activitatea de donare de sânge, răspunzând apelului umanitar peste 50 de jandarmi şi jandarmeriţe, care au dorit să contribuie la alinarea suferinţelor celor aflaţi în dificultate,  printre aceştia numărându-se şi inspectorul şef al I.J.J. Arad, col. Bîcleşanu Adrian şi adjunctul inspectorului şef, col. Florea Angelică.   

Înţelegând importanţa participării la această acţiune de întrajutorare a semenilor noştri aflaţi la nevoie, fiecare jandarm a donat 450 ml. de sânge, fiind recompensaţi pentru aceasta cu un set complet de analize şi un bon valoric în valoare de 60 de lei.

“Menţionez că astfel de acţiuni umanitare de donare de sânge au mai fost organizate de jandarmii arădeni şi în anii trecuţi, urmând ca şi pe viitor să continuăm aceste acţiuni care vin în sprijinul cetăţenilor suferinzi”, a declarat Florin Zapodean, purtător de cuvânt la Inspectoratul Județean de Jandarmi Arad.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite