Jaf în doi timpi şi trei mişcări. Doi tineri au jefuit un bar în doar două minute.

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un jaf ca în filme petrecut noaptea trecută într-un restaurant din centrul Aradului a fost înregistrat pas cu pas de camerele de supraveghere. Doi tineri cu feţele acoperite cu cagule şi înarmaţi  cu bastoane au intrat în bar şi au furat în mai puţin de 2 minute mixerul de sunet.

Proprietarii localului sunt de părere că este vorba despre un jaf la comandă, de vreme ce tâlharii au plecat fără să ceară banii din încasări.
„Ne-am speriat, ne-a ameninţat cu bastonul,  a zis să nu facem nicio mişcare greşită că ne omoară. I-am zis că îi dau banii doar să ne lase în  pace, nu a vrut nimic doar mixerul”, a declarat Ionela Raşca, angajată. 

Primul care a intrat, le-a cerut celor două angajate de la bar, singurele care mai erau în local la ora aceea, să nu facă mişcări greşite. Cel de-al doilea hoţ s-a dus în spatele localului, a desfăcut mufele mixerului ca un adevărat cunoscator. „Eu cred că a fost un furt la comandă, mixerul costa 1200 euro. E al doilea care mi se fură”, a declarat Vasile Balc, pagubit.

Hoţii şi-au plănuit foarte bine lovitura. Au aşteptat să plece toţi  clienţii din restaurant şi au acţionat atunci când în bar au rămas  doar cele 2 angajate. Doar că cele opt camere instalate de patron în  local le-au filmat toate mişcările.

“Am  analizat imaginile de pe camerele de supraveghere şi avem un cerc de suspecţi”, Camelia Tuduce, purtător de cuvânt IPJ Arad. Poliţiştii speră că imaginile să îi ajute să dea de urma hoţilor.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite