Arad: Au vrut să ajungă în Italia cu acte false

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: Au vrut să ajungă în Italia cu acte false
Arad: Au vrut să ajungă în Italia cu acte false

Trei moldoveni au vrut să treacă  vama în Ungaria cu documente de identitate false.

Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat trei persoane din Republica Moldova care au încercat să iasă ilegal din ţară prezentând la controlul de frontieră documente de identitate false.

La Punctul de Trecere a Frontierei Turnu s-a prezentat  pe sensul de ieşire din ţară Raisa C. care s-a legitimat la controlul de frontieră cu un permis de şedere în Italia. La verificări, polițiștii au constatat că documentul italian prezentat la controlul de frontieră este fals.

Femeia, în vârstă de 42 de ani din Republica Moldova a declarat că documentul de identitate pe care l-a prezentat la ieşire din România, l-a obţinut de la o persoană necunoscută, contra sumei de 1.500 euro şi a recurs la această metodă deoarece intenţiona să ajungă în Italia şi nu poseda viză pentru Spaţiul Schengen.

Câteva ore mai târziu la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac s-a prezentat  pe sensul de ieşire din ţară Alexei B., de 27 de ani care s-a legitimat la controlul de frontieră cu o carte de identitate românească. Și documentul de identitate al acestuia s-a dovedit fals, iar moldoveanul a declarat că documentul de identitate pe care l-a prezentat la ieşirea din România l-a cumpărat cu 100 de euro.

O altă femeie, Violeta S. de 42 de ani, tot din Republica Moldova, s-a prezentat și ea în vamă  cu un document de identitate fals pe care a declarat că  l-a obţinut de la o persoană necunoscută, contra sumei de 500 euro şi a recurs la această metodă deoarece intenţiona să ajungă în Italia.

CITEȘTE ȘI:

Arad: Pașaport fals contra sumei de 200 de euro

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite