Iris şi Bere Gratis vor cânta la Festivalul "Rock pe Mureş"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iris- una dintre cele mai cunoscute şi longevive trupe rock
Iris- una dintre cele mai cunoscute şi longevive trupe rock

Nume cunoscute dar şi tinere talente ale muzicii rock vor urca pe scena arădeană la finele săptămânii, când va avea loc cea de a V-a ediţie a Festivalului Rock pe Mureş. Organizatorii s-au gândit la o surpriză pentru iubitorii de gen, astfel că la finalul celor două seri pregătite special pentru arădeni, pe scenă vor urca două dintre cele mai cunoscute trupe rock româneşti ale momentului: Iris şi Bere Gratis.

„Arădenii sunt invitaţi la Festivalul Rock pe Mureş, care se va desfăşura în 10-11 iunie. Invitaţi speciali în cele două seri de concerte vor fi cei de la Bere Gratis şi Iris”, au declarat reprezentanţii Primăriei Arad, cei care se ocupă de organizarea evenimentului.

Spectacolele se vor desfăşura în incinta Ştrandului Neptun, lângă sediul bazei de agreement. Conform programului , vineri, de la ora 19.30, vor urca pe scenă trupele FeboSix, Bio, B-Ton iar la finalul serii Bere Gratis. Sâmbătă vor fi prezenţi în faţa spectatorilor cei de la White Room, Wings of Destiny, Corso, Razna iar festivalul se va încheia cu un recital al trupei Iris.


Public numeros şi distracţie pe măsură
În fiecare an, evenimentul s-a dovedit a fi un real succes. Festivalul a fost organizat pentru prima oară în data de 22 iunie 2007 la Port Artur, pe malul Mureşului. Atunci, Port Artur a fost gazda, timp de două zile, a 14 formaţii rock şi a peste 5.000 de spectatori.
Fiind primit cu căldură de către publicul amator al genului, festivalul de muzică rock a primit denumirea de Rock pe Mureş şi a crescut în amploare cu fiecare ediţie, devenind o manifestare internaţională.


Printre trupele care au evoluat de-a lungul timpului în cadrul manifestării se numără Cargo, Narval, Gândul Mâţei, Celelalte Cuvinte, Viţa de Vie, Kumm, Luna Amară, The Others, Grimus, Persona, Six, Habar, Loading Data şi Grabthis din Franţa, Terra, Blanoz,

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite