Ioan Kratki, bărbatul care îşi dedică viaţa animalelor şi păsărilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ioan Kratki din Nădlac este un om care şi-a pus întreaga viaţă în slujba creşterii, tratării şi vindecării animalelor şi păsărilor. Cine ajunge în curtea lui, are ocazia să vadă cele mai frumoase şi deosebite găini, cele mai colorate rase de păuni cum rar se pot vedea în vestul ţării, fazani, papagali din mai multe soiuri.

Chiar dacă a fost plecat în altă parte datorită serviciului şi a unor cauze obiective, Ioan a revenit pe meleagurile natale pentru a-şi continua frumoasa lui activitate, tratarea şi îngrijirea animalelor şi păsărilor bolnave.

image

“Iubesc foarte mult animalele şi păsările, de aceea însă din tinereţe m-am  transformat în vindecător de animalele şi păsări bolnave. Zilnic, zeci de apelează la mine pentru sfaturi legate de problemele animalelor. Copiii din oraş vin la mine doar să admire speciile de păsări pe care le cresc”, a mărturisit Ioan Kratki. 

image

Cine doreşte să vadă „minunăţiile” din curtea lui Ioan Kratki o poate face oricând pentru că bărbatul simte o satisfacţie a muncii sale atunci când diferite grupuri sau persoane şi copii îi trec pragul. Unele dintre animalele şi păsările sale sunt chiar rarităţi care nu se pot vedea oriunde.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite