Ioan Bircea şi-a pus bioenergia în slujba bolnavilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Terapeutul hunedorean spune că a vindecat mii de oameni cu ajutorul tehnicilor prin care îşi poate folosi energia vitală. Peste 20.000 de oameni cu diferite afecţiuni au intrat „pe mâinile lui” în ultimii 15 ani.Terapeutul îşi aminteşte că a primit darul vindecării printr-un miracol.

Profil

Născut. 9 iunie 1963, la Deva.
Familie. Căsătorit, trei copii.
educaţie. Şcoală profesională, studii de specialitate în bioenergoterapie.
Experienţă. Lucrează ca terapeut de 15 ani.

Iar Ioan Bircea, deveanul care între timp şi-a câştigat faima de vindecător, spune că în majoritatea cazurilor tratamentele cu bioenergie la care şi-a supus pacienţii le-au readus sănătatea pierdută.
„Într-o noapte de noiembrie a anului 1994, în vremea în care treceam printr-o perioadă dificilă a vieţii, mi-au apărut în faţă Iisus Hristos şi îngerii lui. Îngerul meu păzitor, care atunci când aveam vârsta de şapte ani îmi mai apăruse o dată în vis, mi-a transmis că problemele mele vor fi rezolvate. Şi, mai mult, am primit darul vindecării”, a povestit deveanul.


Mii de pacienţi

La scurt timp după această întâmplare, Ioan Bircea, pe atunci taximetrist, dar şi frizer şi administrator al unei firme de construcţii, a observat, spune el, că poate face lucruri neobişnuite.
„Unul dintre vecinii mei, cu care stăteam la poveşti, mi se plângea că, din cauza stresului, îl durea capul. Am vrut să verific dacă are febră şi, imediat după ce i-am lipit palma de frunte, toate durerile i-au dispărut”, a spus terapeutul. Câteva cursuri de bioenergoterapie şi de Reiki i-au fost suficiente deveanului pentru a deprinde arta vindecării prin folosirea energiilor vitale. În scurt timp, la cabinetul pe care l-a înfiinţat în Deva au venit valuri de pacienţi. În prezent, bioenergoterapeutul devean se mândreşte că are la activ mii de vindecări. „La mine au ajuns oameni cu cele mai grave afecţiuni, cărora le-am oferit ajutor. Între pacienţii mei s-au numărat bolnavi de cancer, bolnavi cu afecţiuni cardiace, oameni suferinzi de paralizie şi chiar copii de trei – patru ani, care nu puteau vorbi”, a mai povestit terapeutul.


Bioterapie ignorată

O parte dintre cei 15 ani de meserie a profesat-o în Germania, unde, povesteşte el, spre deosebire de români, cei mai mulţi dintre pacienţi preferă tratamentele naturiste în locul medicamentelor. „Pastilele au contraindicaţii şi dăunează uneori, nu şi folosirea bioenergiei“, adaugă deveanul. „Din păcate, în ţară nu se pune preţ pe bioterapie“, mai spune Ioan Bircea, cel care a fost supranumit „omul tomograf”.

Întrebări şi răspunsuri

Care a fost cel mai dificil caz?
Au venit la mine peste 200 de suferinzi de cancer. Şi pentru ei există speranţă. Unul dintre pacienţii cu cancer, o femeie în vârstă de 66 de ani, mi-a solicitat ajutorul din Canada. De acolo a venit să fie tratată.
Există vreo boală care nu poate fi vindecată?
Nu am avut niciodată un pacient cu virusul HIV. Poate aceasta este boala fără de leac. În rest, cred că orice boală poate fi tratată cu ajutorul bioenergoterapiei, chiar şi infertilitatea.
Cu ce vă ocupaţi, în afara meseriei de terapeut?
Am avut multe meserii în viaţă, pentru că nu a fost o ruşine să muncesc orice. În prezent mă dedic aproape numai bioenergoterapiei, deşi firma mea are mai multe domenii de activitate. Masajul terapeutic este unul dintre ele.

Ce-i place
Ioan Bircea este pasionat de pescuit şi de munte. Spune că abia aşteaptă sezonul de iarnă, pentru a merge la schi. Terapeutul se consideră o persoană activă, căreia îi rămâne foarte puţin timp liber. Îşi aminteşte cu plăcere de primii pacienţi vindecaţi şi de modul în care şi-a descoperit „darul”. Călătoriile în afara ţării sunt o altă plăcere a deveanului.

Ce nu-i place
„Nu-mi plac cei care murdăresc oraşul, aruncând gunoaie din maşinile cu care circulă pe străzi”, spune deveanul. Lipsa de omenie şi promisiunile deşarte ale unor politicieni sunt şi ele pe lista lucrurilor deranjante pentru terapeut.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite