Invitație la Teatru. Actorii pregătesc spectacolul “AMOC” pentru publicul arădean

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Actorii pregătesc spectacolul AMOC
Actorii pregătesc spectacolul AMOC

Teatrul Clasic „Ioan Slavici” prezintă duminică, 20 noiembrie, ora 19, în sala mare, spectacolul „Amoc“, după Stefan Zweig, în regia lui Alexander Hausvater. Decorul este semnat Onisim Colta iar costumele de Florilena Popescu.

Un vapor, „Oceania”, se întoarce din India în Europa. Pe puntea navei, a planetei Terra, un scriitor trăieşte printre fantasmele sale. În cala ambarcaţiunii, adică în sala maşinilor, a bielelor şi cazanelor, viaţa pulsează la fel de intens, ba uneori parcă mai vie. Căci VIAŢA e miza şi cheia spectacolului.

„Amoc“-ul scris de Stefan Zweig şi-a găsit o transpunere scenică extraordinară, datorită regizorului Alexander Hausvater şi actorilor arădeni.
Este considerat un spectacol de mare forţă, de un impact vizual de excepţie şi cu o încărcătură emoţională care face să vibreze întreaga sală, la fiecare reprezentaţie. În „Amoc“, pe lângă actori, roluri importante sunt deţinute şi de muzică şi decor, fiecare încadrându-se perfect în angrenajul scenic, iar light-desidn-ul conceput de Lucian Moga completează extraordinar întregul artistic ce se numeşte „Amoc“.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite