Învață să slăbești rapid și sănătos cu cel puțin trei smoothie-uri pe zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rețetele care au la bază doar crudități sunt ideale pentru refacerea metabolismului și pnetru a pierde din greutate în mod sănătos. Angela Constantinescu este un exemplu demn de urmat pentru majoritatea persoanelor.

De câteva luni de zile tânăra a trecut la o dietă bazată sută la sută pe crudități, iar efectele nu au întârziat să apară. Angela spune că zilnic consumă cel puțin două pahare de smoothie-uri.

“Green Smoothie-urile nu sunt prea cunoscute la noi, din păcate. Ele sunt preparate ca niște shake-uri dar făcute din fructe, frunze și apă. Se mai pot adăuga și alte ingrediente dar baza sunt fructele și frunzele verzi. Raportul optim pentru început este 60 la sută fruct și 40 la sută frunze, dar cu timpul, când corpul începe să se obișnuiască, putem mări cantitatea de frunze”, explică Angela Constantinescu, expertă în dieta crudivoră.

Tânăra spune că aceste shake-uri sunt bune la gust și ajută la sănătatea noastră. “Sunt așa de delicioase datorită fructelor din compoziție care maschează gustul de verde, cum zic unii, dar cel mai important e că sunt benefice pentru sănătatea noastră datorită vitaminelor, fibrelor și antioxidanților din fructe și datorită multitudinii de minerale esențiale și clorofila din frunzele verzi”, adaugă Angela.

Smooothie cu banane și mentă

Ingrediente: trei banane coapte, un pumn frunze de spanac sau ridichi sau ambele, șase-șapte  frunze mentă, o cană apă, cinci curmale fără sâmburi. Toate se adaugă în blender și se amestecă circa trei minute.

image

Banana fin smoothie

Ingrediente: două banane coapte, o cană afine proaspete sau congelate, o mână frunze sau kale, o cană apă. Toate se adaugă în blender și se amestecă circa trei minute.

Smoothie de spanac și portocale

Un smoothie de spanac și portocale foarte simplu de făcut, conține doar trei ingrediente (al 3-lea e apa plată). Nu are gust de frunze sau de iarbă cum spun unii, atâta timp cât fructele (adică portocalele în cazul de față) sunt în procentaj mai mare decat frunzele (spanacul aici). Un pumn de spanac și patru, cinci portocale se amestecă în blender până se omogenizează.


image
Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite