Arad: Ofensiva tinerilor pentru cucerirea Internetului (SONDAJ)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asociaţia arădeană Ofensiva Tinerilor derulează proiectul  „Susţinerea activităţilor de voluntariat în domeniul tineretului în municipiul Arad”.

Proiectul este co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, Organism Intermediar pentru Axa Prioritară 3 – „Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor pentru sectoarele privat şi public” a POS CCE.


Obiectivul proiectului este de a contribui la creşterea competitivitaţii şi a productivităţii organizaţionale în consonanţă cu principiile dezvoltării durabile, în contextul reducerii decalajelor la nivelul Uniunii Europene.

Obiective specifice ale priectului sunt: 

creşterea pe durata implementării activităţilor proiectului cu cel puţin 50% a gradului de utilizare a tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor de către 100 de tineri din municipiul Arad (dar proveniţi inclusiv din localităţile învecinate, din mediul rural);

dezvoltarea pe durata implementării activităţilor proiectului cu 50% a capacităţii de management a organizaţiei în contextul implementării noilor soluţii şi tehnologii TIC;

 reducerea cu cel puţin 10% a intensităţii energetice primare în spatiul de implementare a activităţilor proiectului începand cu primele 30 de zile de la demararea activităţilor la punctul de lucru al asociaţiei.

Beneficiarii directi ai proiectului sunt:  voluntarii locali din municipiul Arad şi localităţile învecinate din mediul rural (circa 100 de persoane cu vârsta cuprinsă între 15 şi 30 de ani).

Valoarea totală a proiectului este de 97515,03 de lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă este de 74008,13 de lei.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite