Arad: Tinerii atraşi pe Internet cu bani europeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asociatia Millennium Center derulează, proiectul “Susţinerea utilizării tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor în domeniul tineretului.

Proiectul este co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, Organism Intermediar pentru Axa Prioritară 3 - “Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor pentru sectoarele privat şi public” a POS CCE.

Obiectivul proiectului este de a contribui la creşterea competetivităţii/productivităţii organizaţionale în consonanţă cu principiile dezvoltării durabile, în contextul reducerii decalajelor la nivelul Uniunii Europene.

Obiective specifice sunt: creşterea pe durata implementării proiectului cu cel putin 50 % a gradului de utilizare a tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor de către 100 de tineri din Arad în contextul consolidării infrastructurii Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor.

Se mai doreşte dezvoltarea pe durata implementării proiectului cu 50% a capacităţii de management a organizaţiei în contextul implementării noilor soluţii şi tehnologii IT&C.
 

Valoarea totală a proiectului este de 97443.63 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă este de 73951.13 lei.

Proiectul se implementează în localitatea Arad pe o durată de 2 luni.
 

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite