Arad: Expo Internaţional a participat la a X-a ediţie a târgului Renexpo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: Expo Internaţional a participat la a X-a ediţie a târgului Renexpo
Arad: Expo Internaţional a participat la a X-a ediţie a târgului Renexpo

Expo Arad Internaţional, direcţia de târguri şi expoziţii a Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad a participat în aceste zile la Augsburg, la cea de-a X-a ediţie a târgului Renexpo, târg specializat pe energii regenerabile, protecţia mediului şi reconversie.

Ediţia jubiliară a târgului organizat de Reeco a reunit 350 de expozanţi, care au ocupat o suprafaţă de 18 000 mp, înregistrând astfel o creştere cu 25% faţă de ediţia precedentă.

La eveniment au participat pe lângă conducerea Reeco, primarul oraşului Augsburg, Ministrul Mediului al Republicii Slovenia, Ministrul Agriculturii al Republicii Slovenia, preşedintele Asociaţiei de BioEnergie precum şi colaboratorii Reeco din România, Ungaria şi Slovenia.

Delegaţia camerală a fost prezentă timp de o zi la eveniment pentru a discuta despre extinderea târgului Renexpo la Arad de la ocuparea unui pavilion la ocuparea ambelor pavilioane expoziţionale din cadrul Expo Arad.

Tot în cadul aceluiaşi eveniment, reprezentanţii Camerei de Comerţ au discutat cu reprezentanţii Comisiei Europene prezenţi cu stand în cadrul târgului despre posibilitatea participării acesteia la târgul Ecomediu.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite