Arad: Kevin Costner este aşteptat la Festivalul Internaţional de Film Ro-IFF

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: Kevin Costner este aşteptat la Festivalul Internaţional de Film Ro-IFF
Arad: Kevin Costner este aşteptat la Festivalul Internaţional de Film Ro-IFF

Festivalul Internaţional de Film din România Ro - IFF va aduce la Arad încă o personalitate de excepţie din lumea filmului - actorul Kevin Costner.

Actorul Kevin Costner este aţteptat să susţină la Arad un concert alături de trupa sa de country rock Modern West în seara zilei de 3 octombrie la Ştrandul Neptun.

Kevin Costner este un actor cu un palmares deosebit de bogat.

Dintre filmele care i-au adus foarte mult succes amintim „Dansând cu lupii” din 1990. Pentru această peliculă, Kevin Costner a lucrat atât ca şi actor, cât şi ca regizor şi producător.

Alte filme în care a făcut roluri memorabile sunt „O lume perfectă” „Poştaşul”, „Campionul” şi de ce nu „The Bodyguard” , unde a jucat alături de Whitney Houston, celebră la acea vreme.

În ultima perioadă Kevin Costner şi-a îndeplinit visul de a cânta alături de trupa de country rock Modern West.

Actorul a mărturisit chiar că are acest vis de mai bine de 20 de ani. Modern West a lansat primul album, „Untold Truths”, în noiembrie anul trecut.

La acea vreme artistul declara: „Adevărata mea personalitate se dezvăluie doar atunci când sunt pe scenă cu colegii de trupă şi facem muzică".

Pe lângă concertul susţinut alături de trupa Modern West în cadrul Festivalului Internaţional de Film din România, Kevin Costner va avea şi alte atribuţii.

Conform declaraţiilor organizatorilor, actorul Kevin Costner va fi invitat să înmâneze premiul cel mare al festivalului.

Între 26 septembrie şi 4 octombrie, Aradul va fi locul in care cinematografia de înaltă clasă îşi dă întâlnire, graţie festivalului de film Ro – IFF, organizat de Fundaţia Artis, în parteneriat de Casa de Cultură a Municipiului Arad, cu sprijinul Primăriei Arad şi al Centrului Naţional al Cinematografiei. 

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite