Interlopii au auzit pentru a doua oară sentințele: 11 ani de închisoare pentru Uțu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Uţu şi „Vivi” Fizidean vor apărea astăzi în faţa magistraţilor
Uţu şi „Vivi” Fizidean vor apărea astăzi în faţa magistraţilor

Fizidean a primit 11 ani și trei luni de închisoare cu executare, “Edy Naposim'” a fost condamnat ieri, la 10 ani şi trei luni, după ce la prima judecare acesta a primit șapte ani şi trei luni de închisoare.

Interlopii lui Uțu Rohozneanu au trecut ieri prin cea de-a doua tură de emoții, în fața magistraților arădeni care au anunțat o nouă serie de pedespe, de această dată, mult mai mari.

Cea mai mare diferență a fost în cazul lui Beldiman Constantin, care la prima pronunţare a primit un an iar acum, la ce-a de-a doua, judecătorul a hotărât să-i dea o pedeapsă de 11 ani de închisoare.

În cazul lui Cadar Marinel instanţa a dat ieri, o sentinţă de opt ani de închisoare faţă de un an, la prima judecare. Arba Adrian zis “Topa” a primit șase ani de puşcărie în loc de șase luni cât i s-a dat prima dată. Poliţistul Oană Claudiu a primit patru ani de puşcărie faţă de un an.

Fraţii Moisă au primit câte 10 ani şi șapte luni, Mihai Darius şi șapte ani Constantin Florin, pedepsele fiindu-le mărite la rejudecare cu câte doi ani. Fraţii Dragoman au primit cu câte trei ani respectiv patru ani mai mult, fiind condamnaţi la 10 ani, Daniel Dragoman şi nouă ani Dragoman Marius.

Tribunalul Arad l-a condamnat pe liderul grupării interlope, Uțu Rohozneanu la nu mai puțin de 11 ani şi trei luni de închisoare faţă de opt ani şi tre luni. La rândul lui, Orădan Ovidiu zis “Suliţă” a primit trei ani faţă de un an şi șase luni. De asemenea, Purcariu Adrian George a primit un an de închisoare pentru favorizarea infractorului, la prima judecare instanţa obligându-l doar la plata unei amenzi de 5.000 de lei.

Bundea Alexandru, Kopar Ioan şi Lakatos Laszlo, cei trei orădeni judecaţi şi condamnaţi pentru tentativa de omor calificat asupra lui Florin Moldovan au primit cu câte un an, respectiv doi ani de închisoare mai puţin.

Aceştia au primit acum câte 10 respectiv 11 ani de închisoare. De asemenea, Tribunalul Arad a dispus plata a 20.000 de euro ca despăgubire lui Florin Moldovan. În ceea ce-l priveşte pe Beleiu Petru Gheorghe, instanţa arădeană a decis să înceteze procesul penal împotriva lui.

Pedepsele pot fi contestate la Curtea de Apel Timișoara.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite